MNM Afdeling Wonen MNM Afdeling Bedrijfsonroerendgoed MNM Afdeling Agrarisch onroerendgoed MNM Afdeling Hypotheken
 
 
   
 
 

Wie zijn wij?

Midden Nederland Makelaars heeft zes vestigingen. Kantoren die er alles aan doen om uw huis zo snel mogelijk voor de juiste prijs te verkopen. Ze worden stuk voor stuk bemand door pure professionals. Met kennis van onroerend goed en de onroerend goed markt.

Midden Nederland Makelaars en de kracht van samenwerking
Midden Nederland Makelaars zetten voor u vele marketingmiddelen in. Ook daarmee onderscheiden de Midden Nederland Makelaars zich. Want niet alleen het adverteren in de lokale kranten is iets wat de Midden Nederland Makelaars voor u doen maar ook het actief bezig zijn met Multimedia waaronder, Facebook, Twitter en Youtube zijn kanalen die zij graag voor u inzetten. Daarnaast zijn de Midden Nederland Makelaars actief bezig met hun nieuwsbrieven met interessante artikelen over alles wat met wonen te maken heeft en natuurlijk met een prachtig aanbod van de huizen in het gebied. Bel voor alle mogelijkheden met het kantoor van uw keuze.

Meer dan alleen NVM
Al onze makelaars zijn beëdigd en lid van de NVM. Met daarnaast een hele rij andere vakdiploma’s. Met een Midden Nederland Makelaar heeft u een op-en-top vakman/-vakvrouw over de vloer.

Klik hier voor onze terugbel serviceLaat u terugbellen
 
Home | Wonen | BOG | AOG | Hypotheken | © 2014 - Midden Nederland Makelaars B.V. Funda